Kategorier
Okategoriserade

Issa – tjejen i gänget

Jag heter Isabelle, är 25 år och bor i Midsommarkransen med min sambo. Jag flyttade hit från Örnsköldsvik för att börja jobba på Fantastiska Fönster för snart 3 år sedan.

Under min gymnasietid så gick jag Bygg och Anläggning med inriktning Måleri. Många grundläggande kunskaper från utbildningen har jag haft stor användning för och kunnat ta med mig till detta jobb, det har även gett mig en god känsla för service. 

Mina främsta egenskaper är noggrannhet och envishet. Att jobba som servicetekniker är mycket givande eftersom att det är väldigt brett och vi har många olika arbetsuppgifter. Jag får lära mig nya saker varje dag och det gör mig väldigt motiverad till att fortsätta. Jag tycker också att det är roligt att man får chansen att träffa olika människor och se många nya platser.

Jag är en väldigt glad och positiv människa och gillar att sprida min glädje till andra! När jag inte jobbar så gillar jag att vara ute i naturen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *